Om os

De Danske Malere er din garanti for kvalitet og professionelt malerarbejde.

Kvalitets Malerarbejde

Stolte fagfolk

Ingen ekstra regninger

15 års erfaring

Vores historie

Vi har udført malerarbejde af højeste kvalitet siden 2003

Vi udfører alle former for malerarbejde, hvad enten det drejer sig om en facaderenovering, sprøjtelakering, spartling, tapsering eller totalrenovering. Vi maler ude og inde, Vi bruger kun kvalitetsmaling, som sikrer os det bedste resultat. Vi kører til opgaver overalt på Midt- og Sydsjælland.

Vi er først tilfredse, når du er det

Med os bag roret, kan du også være sikker på ordentlig behandling. Vi arbejder ikke med irriterende ekstraregninger eller pludselige ændringer i aftalerne. Vi går efter at være bundreelle, og vores priser holder hele vejen igennem. Og skulle vi have glemt en ekstra udgift, så æder vi den selv!

Vores Mission

Vi ved at du skal leve med vores arbejde i mange år – netop derfor lægger vi en stor ære i, at levere malerarbejde af højeste kvalitet.

De Danske Malere – kort fortalt

  • Kompetente fagfolk
  • Kvalitetsbevidste
  • Meget fleksible i forhold til tidsplan
  • Vi sørger for hele tiden at holde os ajour med de nyeste produkter og malerteknikker.

Års erfaring

Facaderenoveringer

Projekter

Liter maling brugt

Vi udfører

Alle former for malerarbejde, stort som småt, inde som ude

Indvendig malerarbejde

Vi udfører indvendig renoverings- og malerarbejde for både private & erhverv i hele Midt- og Sydsjælland. Med base i Næstved kan vi besigtige og levere dit tilbud på 1-2 hverdage. Vi har kompetencerne og mandskabet til at klare enhver type indvendig malerarbejde.

Udvendig malerarbejde

Trænger facaden eller gavlen til en kærlig hånd. Vi genopfrisker din boligs facader og giver nyt liv og et langtidsholdbart resultat. Vi har kompetencerne og mandskabet til at klare enhver type indvendig malerarbejde

Maler til erhverv

Har dine lokaler brug for et nyt liv? Vi leverer bl.a. malerarbejde til ejendomsforeninger, institutioner, kontormiljøer, butikker og industrien. Vi har kompetencerne og mandskabet til at klare enhver type malerarbejde til erhvervskunder.

Har du brugt Håndværkerfradraget?

Er du klar over, at det stadig er muligt at få håndværkerfradrag, på flere typer af malerarbejde? Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde. Så fortæller vi dig samtidig, om din opgave er omfattet af håndværkerfradraget

Kontakt os

Få et Gratis tilbud
Udfyld kontaktformularen

Ring på

(+45) 8135 0206

11 + 8 =

Her holder vi til

Helgesvej 23, 4160 Herlufmagle

Åbningstider

M-F: 07:00-17:00

Email

alex@dedanskemalere.dk